Important Current Affairs (Questions with Answers)

1. Who has been appointed as the director general of Doordharshan?
Answer: Supriya Sahu

2. Who was elected as the President of the next session of the UN General Assembly?
Answer: Peter Thomson

3. The 17th edition of the International Indian Film Academy (IIFA) Awards was held in _____
Answer: Spain

4. Who has been elected as Rome's First Female Mayor?
Answer: Sayre Timble

5. Who has been named for "Great Immigrants: The Pride of America'award?
Answer: Sundar Pichai

6. Who is the winner of EURO 2016?
Answer: Portugal

7. Who is the first female Chief Justice of Nepal?
Answer: Manisha Koirala

8. Who was awarded with 51th Janpith Award?
Answer: Raghuveer Chaudhru

9. Who is appointed as the new HRD Minister?
Answer: Prakash Javdekar

10. What is the rank of Indian in the World Bank's latest Human Capital Index Report?
Answer: 35

Click to comment