Important Questions

1.Who among the following won the NTR National Literary Award 2012?




2. Which of the following place is associated with The Padmini legend?




3.  Who was the Delhi Sultan who conversed with Muslim mystics along with Hindu yogis?




4. Which banks have comfortably retained the top rank in terms of profits/ employee, as per the data released by the Reserve Bank of India on 30 June 2013?




5. Linked lists are best suited




6. What is the material used in manufacture of IC chips in computers?




7. Who among the following can convert a desert into green land?




8. Acrolcin test is positive for




9. Who among the following is the father of modern chemistry ?




10. If the ratio between the present ages of Radha and Suman is 6:7. If Suman is 4 years old than Radha, what will be the ratio of the ages of Radha and Suman after 4 years?





Show me the answers!
Question 1: The correct answer is the Answer: (c).
Question 2: The correct answer is Answer: (a).
Question 3: The correct answer is Answer: (d).
Question 4: The correct answer is Answer: (b) .
Question 5: The correct answer is Answer: (d) .
Question 6: The correct answer is Answer: (a).
Question 7: The correct answer is Answer: (b).
Question 8: The correct answer is Answer:  (c).
Question 9: The correct answer is Answer: (c).
Question 10: The correct answer is Answer: (b) .
You answered them all right!

Click to comment