-->

Important General Knowledge Questions for All Competitive Exam.

1. What does the term 'caveat emptor' mean?
Answer: Let the buyer beware

2. Which country is the five-hundred-metre aperture spherical telescope for listening to alien life being built?
Answer: China.

3. What is fleet street in London famous for?
Answer: Printing and publishing (British national newspapers operated from here)

4. How many wildlife sanctuaries does India have?
Answer: 564

5. What is Louvre in Paris famous for?
Answer: The world's largest museum and houses one of the most impressive art collections in history.

6. Which of these companies is an FMCG Company?
Answer: Hindustan Unilever Ltd.

7. Who was the Indian revolutionary who was hanged at the age of 18 for an assasination attempt on an English magistrate which resulted in the death of someone else?
Answer: Khudiram Bose

8. The official language of which of our neighbors is Dzongkha?
Answer: Bhutan

Related Posts

Post a Comment

Subscribe Our Posting