-->

General Knowledge Questions for TNPSC Group 2, Group 4 and VAO Exams - 4

General Knowledge Questions for TNPSC Group 2, Group 4 and VAO Exams - 4.

1. The Muslim League as a political party was founded in_____
Answer: 1906

2. Which Indian woman has been ranked in the top 10 in the recently released Hurun Richest Self Made in the World 2022?
Answer: Falguni Nair

3. Which state government has recently launched ‘School Chalo Abhiyan’ initiative?
Answer: Uttar Pradesh

4. Where did Gandhiji's first Satyagraha take place in India?
Answer: Champaran

5. Who won the ICC Women's Cricket World Cup 2022?
Answer: Australia

6. World Health Day is celebrated on?
Answer: 07th April

7. At what percentage did RBI keep the reverse repo rate?
Answer: 4 percent

8. Who won the Grammy Award in the Best Children's Album category?
Answer: Falguni Shah

9. Joint military exercise Khanjar was organized between India and which country?
Answer: Kyrgyzstan

10. Who was awarded the Sant Namdev National Award?
Answer: Satya Pal Mali

Related Posts

Post a Comment

Subscribe Our Posting